18 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022

Margriet Hermans: “Dat maakte me wel ongelukkig”

Foto: DPG Media

Als politica en tv-presentatrice ligt ze bij velen nog vers in het geheugen, maar haar voormalige zangcarrière leek bedekt te zijn met een dikke laag stof. Daar bracht haar recente deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ verandering in.

De immer sympathieke Margriet Hermans heeft met haar covers en repertoire een heel nieuw publiek kunnen aanspreken. Zijzelf en dochter Celien vertellen er meer over in Story.

“Ik ben oprecht blij dat door deel te nemen de oudere generatie me herontdekt heeft als zangeres, en dat ik de jongere generatie heb kunnen verbazen met mijn zangtalent”, aldus Margriet. Dochter Celien pikt daarop in…

“Jongeren kennen mama enkel als jurylid in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ of als tafelgast in ‘De Cooke & Verhulst Show. Mensen dachten onterecht dat ze gestopt was met zingen.”

En dat knaagde wel een beetje bij mama Margriet. Maar ondertussen herleeft ze door het hernieuwde succes. “Ik geniet zo hard van wat mij nu allemaal overkomt. Het is zo’n erkenning. Ik dacht dat het zingen een beetje een afgesloten hoofdstuk was en dat maakte me wel ongelukkig”, aldus Margriet.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today