9 °C Antwerpen, BE
maandag 20 maart 2023
9 °C Antwerpen, BE
maandag 20 maart 2023

Xandee emotioneel: “Soms zie ik het even niet meer zitten”

Xandee
Foto: Photo News

Xandee kennen we allemaal nog als zangeres van het duo Touch Of Joy (met Sergio Quisquater) en van haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in 2004, waar ze voorlaatste eindigde.

Daarna keerde de zangeres uit Tienen de showbizz de rug toe. In Dag Allemaal vertelt ze hoe het haar de afgelopen jaren verging.

Dat blijkt een aaneenschakeling van tegenslagen te zijn. In 2018 verloor de zangeres haar moeder en ook zelf sukkelt Xandee al een tijdlang met haar gezondheid.

“Ik heb een ziekte waardoor ik infarcten in mijn gewrichten krijg. Daardoor heb ik zelfs een schouderprothese”, vertelt de zangeres hierover in Dag Allemaal. “Het is nog niet gedaan. Ik moet opnieuw binnen voor een operatie aan mijn hart.”

“Een stukje van mijn metalen hartklep moet worden weggebrand”, gaat de zangeres verder. “Een routine-ingreep, maar ik ben er toch niet gerust in.”

Na alle ellende ziet Xandee het soms niet meer zitten, maar gelukkig vindt ze steun en toeverlaat bij Eric, waarmee ze sinds 2019 een koppel vormt. “Ik trek mij op aan mijn man en mijn twee dochters en plusdochter”, klinkt het hoopvol.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today