22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Margriet Hermans over echtscheiding Celien: “dat was ook voor mij een zware klap”

Foto: DPG Media

Het leek Celien Deloof, dochter van Margriet Hermans, voor de wind te gaan. Ze had een gelukkige relatie en een goede job. Maar plots kwam een einde aan het liefdesgeluk van Celien. Niet alleen Celien kreeg hierdoor een zware klap te verwerken, maar ook voor Margriet  kwam het hard aan.

“Dat was een verschrikkelijke klap. Uiteindelijk hebben we ook affectie en tijd in onze ex-schoonzoon gestoken. We hebben hen een duur trouwfeest geschonken. Eigenlijk vond ik hem niet meteen een goede match voor haar. Trouw niet, zei ik haar, maar hij was vragende partij”, vertelt Margriet in Story.

Na vijf jaar was het sprookje voorbij en veranderde een heleboel bij Margriet en Celien. “Je zit daar dan met een gewrongen situatie, want ik kende ook zijn ouders en zussen goed. Plots valt dat allemaal weg. In het begin is dat een rouwproces waar je door moet. Ondanks het feit dat mijn dochter ongelukkig was, was het heel vreemd dat er ineens zo’n grote verschuiving plaatsvond in ons huishouden. Maar uiteindelijk kies je toch partij voor je dochter en haar geluk.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today