1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023
1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023

Philippe Geubels is terug met een tweede seizoen van ‘Taboe’

Foto: VRT

Op 26 december gaat het tweede seizoen van ‘Taboe’ van start. Het programma kende een succesvol eerste seizoen, zodat een tweede seizoen niet kon achterblijven. Door corona liep alles wat vertraging op, maar eindelijk is het dus weer zover. Philippe trok met het gezelschap naar de Ardennen waar hij de deelnemers stuk voor stuk beter leert kennen en waar hij luistert naar hun soms pakkende verhalen.

Hoewel het geen eenvoudig onderwerp is, weet Geubels het erg goed aan te pakken. Hij laat de  mensen hun verhaal vertellen, maar overgiet alles toch met de nodige humor. Humor zoals mensen alleen maar van Philippe kunnen verdragen.

“Ik besef dat ik niet zomaar alles kan doen en zomaar met alles mag lachen. Voordat ik met het programma begon, ben ik eerst iemand gaan interviewen. Zo heb ik beseft: dikke mensen, dat is niet zomaar een groep, dat zijn mensen met een naam en emoties. Om dan zomaar elke mop te vertellen, die je kunt verzinnen….gaandeweg is het programma dus zachter geworden dan het eerst was. Er is plaats gemaakt voor het persoonlijk verhaal”, zegt hij in Gazet van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today