10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Margriet Hermans: “Ze heeft het gewoon opgegeven”

Foto: DPG Media

De uitreiking van de MIA’s waren ook dit jaar weer een feestje. Heel wat artiesten werden in de bloemetjes gezet en kregen een mooie prijs mee naar huis. Ook Margriet Hermans was genomineerd een aanwezig tijdens de show.

“Als ik kon, zou ik mijn dochter Celien de MIA geven voor ‘Doorbraak van 2022’. Maar het probleem is dat artiesten zonder platencontract niet aan bod komen in zulke shows. De belangstelling voor Celien is in elk geval opvallend toegenomen. Veel mensen zijn onder de indruk van haar zangkwaliteiten. Dat maakt van mij een heel fiere mama”, glundert Margriet in Tv Familie.

Onlangs liet Celien haar artiestennaam veranderen van Celien Deloof naar Celien Hermans. De zangeres werd toch al zo aangekondigd, dat een naamsverandering een logische stap was.

“Celien werd overal zo aangekondigd, dus ze heeft het gewoon opgegeven. En met ‘Tussen jou en mij’ heeft ze onder die naam nu een nieuwe single klaar. Een heel leuk nummer.”

Margriet mag dan wel zingen van ‘Lekker Blijven Hangen’, veel blijven hangen op feestjes zoals de MIA’s en de Kastaars doet ze niet meer. “Ik ben al wat ouder geworden en ik kan niet meer zo goed tegen het lawaai op zulke feestjes. Je kan amper iets zeggen. Maar het is altijd tof om collega’s van vroeger en nu nog eens te zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today