13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Shania Gooris: “Ik combineer het beste van allebei”

Foto: DPG Media

Op reis gaan met je ouders, er bestaan waarschijnlijk coolere dingen in het leven voor een 21-jarige. Maar niet voor Shania Gooris en Kenji Gooris. Zij trokken met hun ouders naar Amerika en beleefden daar erg mooie avonturen.

“Natuurlijk vinden wij het niet erg om met onze ouders naar Amerika te trekken. Wij zijn ook gewoon een close gezin. Het is voor ons normaal en plezant om met z’n vieren dingen te doen. Wanneer iemand mij zegt dat het raar is dat ik nog met mijn ouders op verlof ga, is mijn antwoord dat het juist raar is dat hij of zij dat niet doet”, klinkt het bij Shania in Tv Familie.

Kenji en Shania zijn dol op hun ouders. Al moeten ze toegeven dat ze zich soms wel nog eens als verliefde pubers gedragen, ook na een huwelijk van 23 jaar?

“Ik heb tegen mama gezegd dat zij en papa nog meer tijd moeten vrijmaken voor qualitytime. Kenji en ik zijn inmiddels oud genoeg om voor onszelf te zorgen. Sindsdien trekken ze er wel vaker op uit voor weekendjes weg. En thuis kussen en knuffelen ze dikwijls.”

Kenji en Shania lijken heel erg op hun ouders en dat krijgen ze ook heel dikwijls te horen. Maar dat vinden ze alleen maar een groot compliment. “Als kind kreeg ik vaak te horen: ‘Gij zijt juist uw vader’. De jaren daarna was’t van ‘Ge zijt twee druppels water uw mama’. Ik heb veel weg van ons mama, maar ook van papa. Ik combineer het beste van allebei, denk ik”, lacht Shania.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today