4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024

Marie Verhulst: “Daar zijn we heel droevig om geweest”

Marie Verhulst
Foto: Showbizzsite.be

Voor Marie Verhulst is er een nieuwe wereld open gegaan nu ze het baasje van Samson geworden is. Maar niet enkel Samson maar ook Leo, de hond van Ellen, is belangrijk in het leven van Marie.

Ze moesten een tijdje geleden afscheid nemen van Marcel, de andere viervoeter, die na langdurig ziek zijn overleed. “Daar zijn we allemaal heel droevig om geweest. Maar de mensen konden ook zien dat Marcel al heel lang ziek was. Als je er rationeel over nadenkt, is het misschien beter zo. Hij heeft nu geen pijn meer”, onthult Marie aan Story.

Een huisdier verliezen doet echter altijd pijn. “Zeker in het begin was het vreemd om hem niet meer bij papa en Ellen te zien”, vertelt Marie Verhulst aan Story. Gelukkig is er nog Leo, die steeds zijn vrolijke zelve blijft.

Tijdens het eindejaar gaat Marie van start met haar eerste Kerstshows. Een spannende gebeurtenis die al heel lang op de ‘bucket list’ van Marie stond.

“Dat was vroeger mijn hoogtepunt van het jaar. Ik heb ze allemaal gezien en hield er steeds een warm en vrolijk gevoel aan over. En nu wil ik hetzelfde betekenen voor de kinderen”, aldus Marie Verhulst.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today