7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Marie Verhulst: “Hij trekt zich daar niks van aan”

Foto: Peter De Smedt

Jef Oomen is al sinds enkele jaren de partner van Gert Verhulsts dochter Marie Verhulst. In tegenstelling tot Marie blijft Jef liever wat op de achtergrond en uit de spotlights. Daarom zien we hem niet zo vaak opduiken in ‘De Verhulstjes’.

Daar heeft Marie alle respect voor. Zij vindt het prima dat Jef niet de hele tijd in het programma wil te zien zijn, maar vindt het ook leuk als hij er dan toch bij is tijdens de opnames.

“Jef blijft gewoon zichzelf en trekt zich niets aan van die camera’s. Hij is sowieso een vrij rustig iemand, er schuilt geen grote druktemaker in hem. Laat dat maar over aan mijn broer en papa. Maar Jef heeft echt wel zijn plekje gevonden in de familie. En gelukkig kan hij goed om met onze vele onnozele grapjes”, klinkt het in Tv Familie.

Het koppel heeft geluk dat ze vaak kunnen samenwerken, want ze werken allebei voor Studio 100. Maar ze hebben het nooit voor iemand binnen het bedrijf proberen te verbergen.

“Ik ben totaal niet privé in die zaken. Tegen iedereen die erbij stond, heb ik gezegd ‘hem, hém daar vind ik heel erg knap.’ Ongetwijfeld heb ik het ook gewoon in zijn gezicht gegooid: ‘Jef, jij bent zo aantrekkelijk.’ Ik ben heel open. Ik benoem alles. Makkelijk toch? Zie ons nu! Een relatie en al.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today