18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Maureen Vanherberghen: “Ik ben er zelf van geschrokken”

Foto: VTM

Toen Toby Alderweireld in de zetels van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ plaatsnam was zowat iedereen een beetje starstruck. Vooral Erik Van Looy kon zijn bewondering niet onder stoelen of banken steken. Zangeres Maureen bleef er dan weer heel nuchter onder.

Maureen doet het erg goed in ‘De Slimste Mens’ en won zelfs haar eerste twee afleveringen. En dat tot haar eigen grote verbazing.

“Ik ben er zelf van geschrokken hoe goed het gaat. Je moet altijd twee outfits meenemen en ik had er voor de zekerheid drie klaargelegd. Maar ik heb naar m’n styliste moeten bellen voor één of meerdere extra outfits”, zegt ze in Dag Allemaal.

Velen zullen ongetwijfeld erg jaloers zijn geweest op Vanherberghen omdat ze naast de vedette van het seizoen: Toby Alderweireld mocht zitten.

“Ik voelde al bij aankomst dat iedereen excited was omdat hij kwam. Erik nóg meer dan de rest, natuurlijk. Ook veel mannen van de productieploeg wilden per se met Toby op de foto. Sport is mijn blinde vlek. Ik weet wel wie Toby is, maar vraag me niet naar zijn sportieve prestaties. Ik ben zowat de enige die hem niet heeft aangeraakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today