18 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
18 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Marie Verhulst nieuwe schermgezicht van Studio 100 TV

Marie Verhulst
© Studio 100 TV

Deze ochtend kondigden James Cooke en Joyce Beullens een verrassing van formaat aan op Studio 100 TV! Marie Verhulst werd immers voorgesteld als nieuw gezicht van de zender.

Samen met de bestaande schermgezichten James en Joyce zal Marie een vaste waarde worden op Studio 100 TV. Zo leert Marie je creatief omgaan met recycleerbaar knutselmateriaal in haar eigen rubriek ‘Opnieuw Gloednieuw’ én geeft ze taaltips en leuke wist-je-datjes over je favoriete vakantielanden.

Marie Verhulst: “Ik ben zo blij dat ik vanaf vandaag op Studio 100 TV te zien ben! James, Joyce en ik gaan echt nog heel leuke dingen doen en ons vooral amuseren, samen met onze kijkers! Er liggen nog heel wat mooie plannen op tafel, om naar uit te kijken!”

Grootse plannen!

Naast een kersvers zendergezicht heeft Studio 100 TV nog heel wat plannen in petto! Vanaf 1 juni zal de gloednieuwe reeks Blinky Bill exclusief te zien zijn op de zender. Speciaal voor deze nieuwe reeks zongen de drie schermgezichten van Studio 100 TV de begin-generiek en een videoclip in.

Tot slot zal er vanaf september een spannend nieuw programma op de Studio 100 TV-buis komen waarbij kinderen de drie schermgezichten mogen uitdagen. Kinderen kunnen zich alvast inschrijven op de compleet vernieuwde website van Studio 100 TV.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today