5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Marie Verhulst: “Ze zijn niet op zoek naar drama”

Foto: VRT

De familie Verhulst is terug te zien op Play4 en zorgen ook dit keer weer voor gezellige en ontspannende reality. We zien ze in Saint-Tropez, maar ook op cruise naar het Hoge Noorden.

Maar we zien ook hoe de familie gaat kamperen in de Ardèche. Dat bracht vooral veel mooie herinneringen mee voor vader Gert Verhulst.

“Echt comfortabel is dat allemaal niet dat kamperen, ik ben toch op iets meer luxe gesteld. Wij kwamen van de villa in Saint-Tropez, en dan is het contrast groot. Allez, waar wij zaten, hadden we nog onze eigen douche en toilet. Het idee dat ik met mijn rol wc-papier naar een gemeenschappelijk toilet moet wandelen, brrrr! Maar ik heb er wel van genoten. Dat bewijst nog maar eens dat het niet uitmaakt waar je zit. Als je maar samen bent, kan je altijd mooie herinneringen maken”, klinkt het in Dag Allemaal.

Marie kijkt op televisie niet nog eens naar het programma. Ze was er zelf bij en weet dus wat er allemaal zal gebeuren en wat ze gezegd heeft.

“Je weet inderdaad nooit of er iets onflatterends in is blijven zitten of dat er te veel geknipt en geplakt wordt. Maar dat doen ze bij ‘De Verhulstjes’ eigenlijk nooit, ze zijn bij ons niet op zoek naar drama of rare dingen. Ik heb daar vertrouwen in. Anders zou ik tijdens de opnamen wél op mijn hoede zijn. We hebben tegen elkaar gezegd: ‘Als je reality doet, dan moet je echt voor reality gaan en niet op de rem gaan staan. Omdat wij ons zo veilig voelen, hoeft dat ook niet.’”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today