28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Marthe van K3: “Ik weet niet wat mensen nog verwachten” 

Foto: DPG Media

K3 en Radio 2 Zomerhit, het is altijd een spraakmakende combinatie geweest. 7 jaar geleden wonnen ze nog met ‘Ushuaia’, na een pijnlijk moment waarbij eerst Milow werd uitgeroepen tot winnaar. Vorig jaar werden ze dan weer niet genomineerd, ondanks hun vrolijke zomersingle ‘Mango Mango’. 

Dat ze vorig jaar niet genomineerd werden, was tot grote verbazing van iedereen. Maar dit jaar doen ze opnieuw een gooi naar een nominatie. Dit keer doen ze dat met het nummer ‘Fata Morgana’. 

“Het zou cool zijn mochten we dit jaar winnen. Met Klaasje hebben we het meegemaakt, het zou nu fijn zijn voor Julia”, begint Hanne in Dag Allemaal. “Maar dat is dus niet het vertrekpunt. Ik ben voorlopig nog niet klaar met K3, dus als het nu niet lukt, komen er vast nog meer kansen”, vult Julia aan. 

Genomineerd worden voor Zomerhit dat lukte enkele jaren geleden bijna alleen met een nummer dat een zomers sfeertje uitstraalde. Maar dat is de voorbije jaren toch veranderd. 

“Fata Morgana’ lijkt mij wel een liedje dat je vlot kan meezingen, en het is echt een schijf voor feestjes. Dus het kan wel. Maar ik weet niet goed wat mensen tegenwoordig verwachten van een zomerhit.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today