12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Dáár heeft dochter van Natalia het moeilijk mee

Foto: Play4

Natalia loopt over van liefde voor haar kinderen, zoveel is duidelijk. Samen met haar partner Frederik vormt ze een sterk team dat de kinderen zo goed mogelijk wil opvoeden.

Toch vindt Natalia dat haar dochter Bobbi-Loua soms wat hevig kan zijn en serieus kan tegenstribbelen. “Maar dat zal wel normaal zijn”, aldus Natalia in Story.

Ook zoontje Apollo is een enorm sterke beer die erg bruut kan zijn en alles doet wat niet mag. “Als ik mijn stem verhef, stopt Bobbi-Loua meteen, maar Apollo begint dan te lachen. In mijn ogen zijn jongens moeilijker, maar dat komt misschien omdat ik Bobbi-Loua beter kan lezen”, bekent Natalia.

“Zij at altijd heel netjes, maar haar broer smeert zijn eten in zijn haar of gooit het op de grond. Elke dag. Ik wind me er al niet meer in op en ruim het gewoon op. Al zoek ik nog een goede manier om het af te leren”, vertelt Natalia openhartig aan Story.

De twee kids zijn twee handen op één buik. “Al merk ik wel dat Bobbi-Loua vrij jaloers is sinds de komst van haar broertje. De aandacht moeten delen, daar hee­ ze het soms moeilijk mee”, verneemt Story van zangeres Natalia.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today