13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Martine Jonckheere: “Ik krijg veel aandacht van mannen” 

Dat charmeert haar 

Foto: VTM

Wanneer je bekend bent, krijg je sowieso altijd meer aandacht van vrouwen en mannen. Man of vrouw, er zijn altijd wel mensen die iets meer interesse in je tonen omdat je bekend bent. Dat heeft ook Martine Jonckheere al ondervonden.  

Martine is in het verleden wel al eens verliefd geworden op een collega en de verleiding ligt uiteindelijk toch altijd een beetje op de loer. 

“Als bekende vrouw krijg ik nog altijd veel aandacht van mannen. Met mijn directheid heb ik ze ook altijd makkelijk aangetrokken. Als tiener raakte ik tijdens opnames voor Pop-Elektron aan de praat met een lieve, bescheiden Engelsman. Dat was Mike Knopfler van de Dire Straites”, begint Martine haar verhaal in Story. 

Enkele jaren geleden ontmoette Martine Bob Geldof, maar ze had hem eerst niet herkend. Hij had haar wel al goed bekeken, van top tot teen. 

“Tijdens een babbeltje viel dat enorm op. Hij zei ook ‘I Love Your Beautiful dress’. Filip stapte net van het podium a fen vroeg hoe het kwam dat ik met Bob Geldof sprak. Zonder het te beseffen had ik een compliment gekregen van een beroemdheid”, lacht ze. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today