17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Vader van Siska Schoeters overleden

Dat verklaart haar plotse afwezigheid

Foto: VRT

Het was ons niet ontgaan dat Siska Schoeters in de enige week dat zij deze zomer samen met Niels Destadsbader Zomerhit op Radio2 presenteerde, plots van de radio verdwenen was en Anja Daems haar plaats innam. Was Siska misschien ziek geworden of was er iets anders aan het hand? Het bleef stil in de wandelgangen van de openbare omroep. We zouden het ‘binnenkort’ wel aan de weet komen. En ondertussen is er duidelijkheid: Siska namen begin deze zomer afscheid van haar vader.

“Op 5 juli is mijn papa gestorven. Ik heb een fijne zomer gehad. Maar dat was niet altijd allemaal even gemakkelijk ofzo”, geeft Siska op haar sociale media toe.

“Ik schrijf dit niet voor medeleven (ik ben zeer goed omringd, Danku). Maar ik denk dat aan het einde van de zomervakantie, je niet triest hoeft te zijn dat je niet op Werchter én Tomorrowland én de Lokerse feesten én Pukkelpop én Brakrock allemaal kon zijn”, schrijft Siska Schoeters op Instagram.

“Ik hoop dat je ergens deze zomer 1 mooie herinnering kon maken. Met iemand die je graag ziet. En dat je dat moment vooral níet op social media hebt gedeeld. Maar ergens beter kan bewaren. In je hoofd. En je hart”, besluit de presentatrice.

Ons diepste medeleven voor Siska en haar familie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today