12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Meer dan miljoen streams voor gloednieuwe single ‘Gold’ van Kate Ryan & Sam Feldt

Sam Feldt & Kate Ryan
© Warner Music

Het gaat hard voor Kate Ryan en Sam Feldt. Nog maar twee weken geleden lanceerden ze hun gloednieuwe single ‘Gold’ en die staat nu al op meer dan één miljoen streams op Spotify.

De reacties waren dan ook overweldigend en de single werd uitstekend onthaald. Ook wereldwijd scoort de single goed met meer dan 25 landen die de single op radio ondersteunen zoals Engeland, Franrkijk, Duitsland en many more.

Videoclip

De videoclip is eergisteren uitgekomen en telt nu al bijna 100 000 views. Kortom: de resultaten zijn duizelingwekkend.

Kate over de samenwerking met Sam Feldt: “Wanneer het gaat om samenwerkingen ben ik erg kieskeurig. Ik had al een tijdje een melodie en idee in mijn hoofd, maar ‘Gold’ had wat extra’s nodig. Het was een uitdaging omdat de song een sterk Indie-gevoel heeft. Een stukje mysterie en magie dat de luisteraars ook effectief voelen als ze de song opzetten. Het was precies wat het liedje nodig had! Het was een plezier om met Sam samen te werken.”

Door samen te werken met Sam Feldt en zijn team, gaan er voor Kate Ryan nieuwe deuren open. “‘Gold’ komt uit in landen waar ik nog nooit eerder iets heb uitgebracht. Er is keihard gewerkt aan dit nummer en nu is het aan het publiek en de radiostations om het te beoordelen,” aldus Kate.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today