24 °C Antwerpen, BE
maandag 19 juli 2021
24 °C Antwerpen, BE
maandag 19 juli 2021

Melancholie en meezingplezier met Erik, Roel en Hans in Herzele

The Vintage Club
© RV

Op zondag 29 april om 15u houdt ‘The Vintage Club’ halt in CC De Steenoven te Herzele voor het laatste concert uit de tour.

Met drie grote namen als Erik Van Neygen, Roel Van Bambost en Hans De Booij kan je er sowieso al van op aan dat dit een onvergetelijke gebeurtenis wordt, maar de voorbije 14 stops in allerhande culturele centra hebben ons geleerd dat er meer is dan dat!

De som van de individuele prestaties leidt immers tot meer dan een drievoud aan vreugde en plezier: als je na de pauze de samenzang van de heren hoort en daar het talent van muzikanten Didier en Stef bij optelt, dan is het wel duidelijk dat dit vijftal hoge toppen scheert!

Twee keer een uur genieten van Nederlandstalige liedjes uit de tijd van toen: het spreekt misschien vooral de senioren aan, maar organisatrice Leen is zelf nog maar halverwege de veertig en heeft de drie heren dit theaterseizoen overal gevolgd. Haar favoriet Erik zette haar in de eerste plaats aan om dit te doen, maar intussen is ze net zo goed fan van de charmante Roel en van grapjas Hans! De heren vullen elkaar prachtig aan en vormen zo een complementair trio dat je zeker een keer bezig moet hebben gezien. Overal waar Leen kwam, hoorde zij lovende woorden: over hoe blij de mensen zijn dat Erik er toch voor gekozen heeft om de muziek nog een kans te geven en nu zichtbaar aan het genieten is, over hoe krachtig en mooi de stem van ouderdomsdeken Roel nog steeds is en hoe Hans harten verovert door zichzelf te zijn: een beetje gek, maar toch duidelijk ook een groot kunstenaar!

Laat iedereen die dus ooit stiekem ‘Annabel’ heeft meegezongen, die nog een vleugje ‘mei 68’-gevoel in zich heeft en dus van de protestsongs van Roel kan genieten of die vroeger ooit een poster van Erik boven zijn of haar bed had hangen, niet langer aarzelen. De mooiste Vlaamse liedjes, inclusief Van Veen-cover ‘Fiets’ waarmee het trio op Ment TV te bewonderen was en vele andere nummers die vast een belletje doen rinkelen als je ze hoort, maar die niet meteen meer elke dag op de radio gedraaid worden, kan je immers op zondag 29 april in Herzele horen. Het loont dus zeker de moeite om nog een plaatsje te reserveren! Zorg dat je dit niet mist!

Wie in het weekend nog niks in de agenda heeft, kunnen we dus alleen maar aanraden om tickets te reserveren voor dit fijne spektakel. Komt dat meemaken en bestel vandaag nog op www.puella.be of bel naar 09 386 96 36.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today