9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Meskens, Wauters en Van Geel in één show op VTM

Koen Wauters - Nathalie Meskens, Jonas Van Geel
© Medialaan/VTM

Groeten Uit blijkt een waar kijkcijferkanon te zijn voor VTM en dus wil de zender verder surfen op dat elan.  Volgend jaar wil de zender de eerste retrotainmentshow op de buis brengen.  En daarbij schuwt het geen moeite: Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel zullen de gezichten worden van Wat Een Jaar.  

Wat Een Jaar wordt eenmix van quiz en entertainment met een vleugje retro.  In de show nemen presentator Koen Wauters samen met sidekicks Nathalie Meskens en Jonas Van Geel hun gasten mee naar een jaar uit de vorige eeuw.  Werkelijk alles kan aan bod komen: van de bruisende jaren ’70, over de flitsende jaren ’80 tot de gouden ‘jaren ’60.

VTM wil met Wat Een Jaar vooral verder surfen op het succes van Groeten Uit.  Daarbij kwam het uit het format dat in Nederland door Linda De Mol wordt gepresenteerd en dat in Nederland een instant succes bleek te zijn.

Net zoals in Nederland zullen de kapiteins van de show – bij ons Meskens en Van Geel – per aflevering een duo vormen met een andere bekende Vlaming die een band heeft met het jaar waarover die aflevering gaat.  Het stukje ‘retro’ zit er ‘m ook in ht feit dat het decor een huiskamer is die de sfeer van dat jaar uitstraalt.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today