7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Dochters Lindsay en Laura Lynn zijn beste maatjes!

Lindsay en Laura Lynn
© Facebook Lindsay

Eén mythe is alvast de wereld uit geholpen: Lindsay en Laura Lynn zouden het niet met elkaar kunnen vinden.  Integendeel.  Beide schlagerkoninginnen kunnen het heel goed met elkaar vinden.  En hun dochters ook, zo bleek toen Laura Lindsay en Lisa Marie onlangs een bezoekje bracht.  

Tijdens het laatste publieke optreden van Lindsay eind vorig jaar in Oostende beloofde Laura Lynn dat ze Lindsay samen met haar dochter Eliana een babybezoekje zou brengen.  Vorig weekend was het eigenlijk zo ver: Laura Lynn en haar 4,5-jarig dochtertje Eliana gingen Lisa-Marie en mama Lindsay bezoeken.  De twee meisjes leken nu al de beste vriendinnen.

Lindsay geniet op dit moment nog van de laatste dagen zwangerschapsverlof.  Volgende week maakt ze haar rentree op het podium tijdens het groots opgezette concert van Jan Smit in het Sportpaleis in Antwerpen.

Op 27 april verschijnt bovendien haar nieuwe album ’10 jaar Lindsay’, die ze op 29 april tijdens een jubileumconcert in Geraardsbergen voorstelt. Dit jaar wordt Lindsay ook 40 jaar, dus het belooft een meer dan druk jaar te worden voor de kersverse mama.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today