4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Metejoor: “Ik moet mezelf soms tegen m’n gezicht slaan”

Foto: VTM

Op amper 2 weken tijd wist Metejoor een volledig Sportpaleis uit te verkopen. Heel snel mocht hij daar een tweede concert aan toevoegen en ook dat lijkt nog vlot te verkopen. Ondertussen is hij al volop aan het aftellen en stromen de ideeën voor een geweldige show binnen.

“We gaan vooral veel hits spelen en ook heel wat nieuwe muziek, zoals de nummers uit ‘Liefde Voor Muziek’. In december ga ik met mijn team nieuwe liedjes schrijven voor het volgende album. Ik test wel wat dingen uit in mijn theatershow, van maart tot eind mei”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Het gaat hard voor Metejoor en er komen tientallen kansen op zijn pad die hij allemaal wil grijpen. Zo won hij al drie MIA’s en kreeg hij een platina award voor zijn allereerste album.

“En ik mag ook nog eens optreden met mensen naar wie ik ooit opkeek en nog opkijk, zoals Bart Peeters. Dat wordt het nieuwe normaal voor mij, maar soms moet ik tegen m’n gezicht slaan en zeggen: ‘Nee, dees is niet normaal.’”

Maar Metejoor kan er maar beter aan wennen, want dit is hoe zijn leven er hopelijk nog lang zal gaan uitzien. “Toen ik onlangs ging joggen in Vosselaar, moest ik ineens terugdenken aan die keer dat ik daar wenend aan het lopen was, van de schrik, omdat ik voor het eerst ging optreden. En nu dacht ik: ‘Damn, ik heb intussen twee Sportpaleisshows aangekondigd.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today