14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Geen vonk bij Florence in ‘Blind-Getrouwd’

DPG Media

Toen het beslissingsmoment er voor Jiri en Florence aan kwam, was er bij Florence nog geen vonk. Toch zei ze uiteindelijk ja wanneer er moest beslist worden.

“Ik wou kijken hoe het tussen ons zou lopen zonder camera’s. Ik had het daar best lastig mee, maar nee zeggen was geen optie”, vertelt Florence aan Story. Na de opnames is ze dan helemaal open gebloeid.

Dat is vooral ook dankzij het geduld van Jiri. “Ik waardeer zijn begrip, rust en empathie”, vertelt Florence in Story. Ze kan bij hem volledig zichzelf zijn, in goede of slechte dagen en met of zonder make-up.

“Florence wil altijd goed doen en iedereen in de watten leggen, dat vind ik mooi aan haar. Ik ben heel blij dat ze getrouwd wil blijven. Nu we aan het normale leven kunnen beginnen, ben ik heel nieuwsgierig naar onze toekomst. We kijken enorm uit naar onze vrijheid”, vertelt Jiri.

Nu ze openlijk kunnen uitkomen voor hun relatie, kunnen ze eindelijk aan het tweede deel van het avontuur beginnen. Weg van alle camera’s en overdreven media aandacht.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today