12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Metejoor: “Ik wil niemand met de vinger wijzen”

Foto: VTM

Je gevoelens en emoties neerschrijven in liedjes, het kan de perfecte therapie zijn. Het hielp Metejoor in elk geval om zijn breuk met Britt te verwerken. Joris heeft een nieuwe cd klaar vol emotionele liedjes.

Het was een moeilijke periode, maar de zanger wist zich erdoor te slaan. Mede dankzij de steun van vrienden, familie en de muziek. De zanger heeft in de afgelopen maanden veel over zichzelf geleerd.

“Dat je altijd dicht bij jezelf moet blijven en moet genieten van de mooie dingen. En niet te vergeten: focus op het positieve in plaats van op de pijn en het verdriet, want dat helpt je niet vooruit in het leven. Uiteraard weet mijn ex van deze song en ze vindt hem heel mooi”, klinkt het in Story.

Op zijn album staat ook het nummer ‘Zijlijn’, waarin Joris zingt over zijn angsten en mensen die steeds een mening hebben over iedereen.

“Voetbal speelt een belangrijke rol in mijn leven. Eerst was dat gewoon in Vorselaar, maar nadien promoveerde ik naar een divisie hoger en belandde ik bij VK Turnhout. Ik heb daar prachtige momenten beleefd, maar het gaf me ook veel stress. We werden daar beoordeeld door de trainers, we kregen zelfs rapportjes mee naar huis. Ik wil niemand met de vinger wijzen, maar ik had ontzettend veel schrik om dingen fout te doen. Ik moest ook presteren voor het volk langs de zijlijn. Ze stonden weleens te roepen en te klagen over mij en dan voelde ik me heel klein.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today