22 °C Antwerpen, BE
dinsdag 22 september 2020
22 °C Antwerpen, BE
dinsdag 22 september 2020

Mira uit Mijn Keuken Mijn Restaurant: “ik wil heel graag mama worden”

Mira en Anne-Sophie uit Mijn Keuken Mijn Restaurant
Foto: DPG Media

Mira Ghyllebert en Anne-Sophie De Bock kennen we allemaal als de ‘dessertmadammen’ uit Mijn Keuken Mijn Restaurant. De 32-jarige Mira geeft in Story toe dat ze naast een eigen horecazaak ook droomt van een eigen kind.

“Ik wil heel graag mama worden. Ik ben plusmama en die rol vervul ik heel graag, maar ik ben me ervan bewust dat Ona al een mama heeft. Ik wil niet te lang meer wachten om zelf aan kinderen te beginnen. Maar momenteel hebben zowel mijn vriend als ik nog een woning. Eerst maar eens bekijken hoe we dat praktisch gaan aanpakken,” onthult Mira in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today