22 °C Antwerpen, BE
dinsdag 22 september 2020
22 °C Antwerpen, BE
dinsdag 22 september 2020

Nog meer slachtoffers laten van zich horen: “ook ik werd gecontacteerd door ‘Eveline’…”

Born Crain
Foto: Photo News

Radiopresentator en zanger Born Crain vertelt op Joe dat ook hij gecontacteerd werd door ‘Eveline’ op Instagram. De feiten dateren al van eind 2019 en Born kreeg toen pikante foto’s van een zekere ‘Eve’. Na de expliciete foto’s en video’s die ze zelf stuurde, volgde al snel de vraag om een foto terug te sturen. Eve gaf ook meteen instructies van wat Born moest doen op de foto’s.

“Het was er helemaal over,” vertelt Born op radiozender Joe. Born polste nog bij Eve of ze dat bij iedereen deed, op dat moment nog niet wetende hoe waarheidsgetrouw zijn vraag was.

Maar Born ging niet in op het voorstel van Eve. “Ik ben perfect gelukkig thuis,” klinkt het bij Born die het voorval ook besprak met zijn vrouw.

Ondertussen vermoedt Born dat achter “Eve” dezelfde persoon schuilgaat als achter de “Eveline” die meerdere BV’s in de problemen bracht. Luttele weken nadat Born gecontacteerd werd door Eve, zou ook een radiocollega van hem dezelfde foto’s van de vrouw toegestuurd krijgen. “Ik herkende ze toen onmiddellijk,” aldus Born Crain.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today