16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Monique Smit en Wesley Klein zingen over oude liefde die niet roest

Monique Smit en Wesley Klein
© Berk Music

In Nederland zijn Monique Smit – zus van – en Wesley Klein – winnaar van Popstars 2010 – het gelegenheidsduo van het jaar.  Hun single ‘Mooier Dan Mooi’ is bij onze Noorderburen een fel gesmaakt zomernummer!

Wesley Klein begon in 2003 aan zijn carrière, maar werd pas echt opgemerkt toen hij in 2010 de Nederlandse talentenjacht Popstars won.  Monique Smit was voorbestemd om kapster te worden, maar belandde dankzij de soap van broerlief Jan Smit in de showbizz.

Een paar maanden geleden opperde klein dat het wel een leuk idee zou zijn om een duet op te nemen met Monique.  Hij liet de vraag via haar vriend stellen en kijk: niet veel was er de single ‘Mooier Dan Mooi’.

Monique en Wesley hebben met het nummer een dikke zomerhit te pakken.  het nummer klint alvast lekke zomers met een pittig Zuiers ritme.  Het geheel wordt afgewerkt met een aantal blazers, akoestische gitaren en een accordeon.

Videoclip

In het nummer bezingen Wesley en Monique hoe een oude jeugdliefde plots weer opduikt en hoe van het één het ander kan komen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today