21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Muziek bepaalt de dag van Nathalie Meskens

Nathalie Meskens
© Medialaan/Joe

Zondag was Nathalie Meskens de centrale gast in Zot Gedraaid met Kris Wauters op Joe. Daarin vertelde ze dat Michael Jackson voor haar een nummer schreef… of dat dacht ze tenminste!

“Ik ben een grote Michael Jackson-fan. Als kind was ik zo fan van hem, omdat ik er van overtuigd was dat Michael het nummer ‘Librarian Girl’ over mij had geschreven. Ik wist niet hoe dat dat kwam en ik snapte al helemaal niet hoe Michael wist dat ik in een bibliotheek woonde. Mijn mama was toen conciërge van een bibliotheek. Hoe kon Michael uit Amerika in godsnaam weten dat er zo’n meisje was, een ‘Librarian Girl’, ik dus”, lacht Nathalie. “Tot ik een paar jaar later ontdekte dat het eigenlijk ‘Liberian Girl’ was. Heel pijnlijk, maar dat nummer doet me dus denken aan die tijd.”

Toen Kris haar vroeg of zij en haar vriend Nadim een liedje hebben, vertelde ze dat Circle’ van Bon Iver hun liedje werd.

Muziek maakt heel wat mensen gelukkig en dat is bij Meskens niet anders.  “De eerste nummers waarmee je ’s morgens wakker wordt, zijn natuurlijk bepalend voor de rest van de dag. Maar als ik Lovely Day van Bill Withers ’s morgens hoor, dan denk ik: awel ja, het gaat een lovely day zijn, godverdikke!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today