14 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
14 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Jo Vally gaat samenwerking aan met Xander De Buisonjé

Jo Vally
© CNR/Vlaamse Sterren

Een straffe meneer… die Jo Vally… want voor z’n nieuwe single wist hij niemand minder dan Xander De Buisonjé (ex-Volumia!) te strikken om de perfecte tekst en melodie uit te schrijven.

Het resultaat daarvan werd deze prachtige song ‘Wat Als Ik Nog Van Je Hou’. En om het helemaal mooi te maken, Xander zakte speciaal af naar de ICP Studio’s om er zelf de pianopartijen in te spelen, onder het goedkeurende oog van producer Ronald Vanhuffel.

40 Jaar Jo Vally

Een mooiere en aangrijpendere single had Jo zich niet kunnen wensen om z’n feestjaar ’40 Jaar Jo Vally’ mee in te luiden. 2018 wordt voor Jo een jaar om nooit meer te vergeten. 20 jaar nadat hij als eerste Vlaamse artiest het Sportpaleis deed vollopen en 40 jaar na z’n allereerste optreden viert Jo op 6 oktober 2018 z’n jubileum met een groots opgezet pop-symfonisch concert in Kursaal Oostende. Tickets zijn beschikbaar via www.ticketmaster.be

‘Wat Als Ik Nog Van Je Hou’ van Jo Vally verschijnt aanstaande vrijdag 9 februari 2018 als digitale download of via streaming.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today