13 °C Antwerpen, BE
maandag 5 juni 2023
13 °C Antwerpen, BE
maandag 5 juni 2023

Muziek en humor gaan hand in hand in nieuwe Beste Kijkers

Beste Kijkers
© Medialaan/VTM

Op woensdag 3 oktober nemen Sven De Ridder en Ruth Beeckmans plaats in de kapiteinsstoel en ontvangen ze twee even uiteenlopende als sympathieke gasten: Sam Gooris en Kamal Kharmach.

Kamal kennen we als de donut verkopende comedian uit Borgerhout. Maar blijkbaar is het voor de doorsnee Vlaming moeilijk om hem te onderscheiden van andere bekende Adils die films maken of in Thuis acteren. Kamal onthult dat Sven De Ridder door zijn rol in Spoed een boegbeeld en inspiratiebron is voor de Marokkaanse gemeenschap.

Sven en Sam blijken een gemeenschappelijk verleden te hebben. Ze hebben nog samen in de klas op de Kunsthumaniora gezeten en houden dus een reünie in Beste Kijkers. Met een entertainer als Sam in huis kan het niet anders dan een zeer muzikale aflevering worden. Niet alleen zien en horen we de beste campagneliedjes voor de lokale verkiezingen, Beste Kijkers test ook de schlagerkennis van Kamal.

In de rubriek ‘M/V/X van de week’ nodigt Nathalie Meskens Nico De Bruycker uit. Hij werd heel even wereldberoemd in Vlaanderen en heeft al veel inkt doen vloeien. Het is aan het panel om het hoofd erbij te houden en te raden waarom deze man het nieuws haalde.

Beste Kijkers, woensdag 3 oktober 2018 om 21u45 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today