1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023
1 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023

Natalia: “vaker misselijk dan tijdens eerste zwangerschap”

Natalia
Foto: Photo News

Natalia en Frederik twijfelden eventjes of ze na Bobbi-Loua nog wel voor een tweede kindje zouden gaan, maar uiteindelijk besloten ze toch voor een broertje of zusje voor Bobbi-Loua te zorgen.

“Zodra we beslisten ervoor te gaan, hebben we het aan de natuur overgelaten. Binnen de twee maanden was ik zwanger – net als bij ons eerste”, vertelt Natalia in Dag Allemaal.

De zangeres wil haar zwangerschap opnieuw heel bewust beleven, want een tweede kind is een even groot mirakel als een eerste, onthult Natalia in het weekblad. Al is het ook een heftig proces…

“Die hormonen gaan alle kanten uit. Heel grellig”, getuigt Natalia over haar zwangerschap. “Ik vind het een avontuur, écht.” Al verloopt haar tweede zwangerschap wel anders dan de eerste…

“Ik ben nu vaker misselijk dan bij Bobbi-Loua”, klinkt het eerlijk bij Natalia in Dag Allemaal. “Toen had ik minder werk en kon ik de eerste maanden meer rust nemen. Nu ben ik veel bezig, en voel ik dat een kind veel vergt van m’n lichaam. Heel vermoeiend.”

Natalia besliste dan ook minder te gaan optreden. “Naar mijn shows kunnen de mensen later nog komen, maar wat ik nú beleef, komt nooit meer terug”, aldus Natalia in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today