18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Martine Jonckheere: “zodra ze op tv komen, durven ze naast hun schoenen lopen”

Martine Jonckheere
Foto: PhotoNews

Martine Jonckheere maakte onlangs op 64-jarige leeftijd opnieuw haar comeback in Familie als Marie-Rose. Kijkers vonden dat Marie-Rose er plots erg oud uitzag, maar dat lijkt de actrice  niet meer dan logisch.

“Tja, maar Marie-Rose heeft twee jaar in de gevangenis gezeten, niet in een kuuroord, hé. Logisch dat ze er slecht uitziet! Ik ben best trots dat ik mezelf zo op tv durf te tonen”, onthult Martine Jonckheere in Primo. Zelf krijgt ze nog steeds complimentjes over haar uiterlijk, al worden we állemaal natuurlijk ouder.

“Ik zou er ook niet willen uitzien als een twintigjarige vol botox, dan is het karakter in mijn gezicht weg – en dus ook mijn handelsmerk als actrice”, spreekt de actrice duidelijke taal in Primo.

Als Martine Jonckheere haar 20-jarige zelve een boodschap kon meegeven, zou het deze zijn: “Blijf genieten van het leven, al heb ik dat altijd wel gedaan. Maar ook: wees bescheiden, dat is zo belangrijk. Ik zie dat nu ook bij de jonge garde. Zodra ze op tv komen, durven ze al eens naast hun schoenen te lopen…” aldus Martine Jonckheere in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today