15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Hierdoor liep het fout tussen Christoff en Ritchie

Christoff
Foto: Christof Desmedt

Christoff en Ritchie waren twee handen op één buik. Iedereen herinnert zich nog het prachtige huwelijksaanzoek op de Duitse televisie voor een miljoenenpubliek. Maar uiteindelijk kwam er onlangs toch een einde aan hun relatie. Christoff onthult in Primo het moment waarop de eerste twijfels ontstonden…

“Ik denk dat we een beetje naast elkaar zijn gaan leven. Dat is begonnen met die corona. Ik zat ineens van 8 tot 5 gewoon thuis en dan gaat er van alles door je hoofd”, geeft de zanger toe in Primo.

“Onze levens lagen te ver uit elkaar, denk ik. We zitten in verschillende levensfases”, vertelt Christoff over Ritchie, die zestien jaar jonger was. “Ik ben ook nog heel ambitieus, maar ik denk al eens: ‘Goh ja, deze week liever twee optredens dan drie’, terwijl Ritchie eerder nog een extra opdracht zou aannemen.”

Ritchie zocht lang naar de juiste job en had die eindelijk gevonden. “Terwijl hij met veel projecten bezig was, liep ik thuis tegen de muren op. Het was nog slecht weer ook, en ik zocht een uitlaatklep in Spanje. Maar hij wou dat ik thuisbleef, en zo ontstonden er kleine discussies. ‘Is dit het wel?’ dacht ik. Ik voelde me wegzakken en besefte: ik moet mezelf gaan beschermen”, onthult Christoff in het weekblad.

Uiteindelijk ging het koppel samenzitten om openhartig over hun gevoelens en relatie te praten. “De conclusie was duidelijk. We hebben alles gegeven met ons hart, zowel hij als ik. Maar het heeft niet mogen zijn”, klinkt het bij Christoff in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today