15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Natalia zet droomparadijs te huur

Foto: DPG Media

De zomermaanden staan voor de deur en sommige mensen zijn nu nog druk op zoek naar de ideale vakantiebestemming. Heel wat hotels en vakantieparken lijken al volzet te zijn, maar zangeres Natalia is jouw ideale oplossing. Zij verhuurt haar vakantiehuis op Barbados.

En als we Airbnb mogen geloven dan is het een absolute aanrader. “Dit zalige vakantiehuis is uiterst geschikt voor gezinnen. Het is gelegen in één van de leukste locaties van Barbados: Atlantic Shores”, staat er te lezen op de website en in Tv Familie.

Ook de foto’s liegen er niet om. Het is een prachtig huis waarin je helemaal kan wegdromen. Het huis kijkt uit op de zee en heeft een tuin met een bescheiden zwembad. Het ligt bovendien nog eens dicht bij het strand.

Het huis staat garant voor een fantastische vakantie, maar je moet er wel wat voor over hebben. In de zomer, weliswaar het orkaanseizoen, betaal je zo’n 232 euro per nacht. Daarbovenop komen nog eens wat schoonmaak- en servicekosten.

Natalia is niet de enige die graag naar Barbados reist. Ook grote sterren als Rihanna, Simon Cowell, Mariah Carey, Lewis Hamilton en Gwyneth Paltrow zijn er vaak te vinden.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today