19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Willy Sommers: “Plots werd ik verliefd op haar

Foto: VRT

Eén van de meest besproken relaties in de Vlaamse showbizz, was die tussen Willy Sommers en Isabelle A. Hoewel ze al meer dan 25 jaar geen koppel meer vormen, gaat het er soms nog over. Daarover vertelt Willy iets meer aan TV Familie.

Het was destijds hét grote nieuws waar kranten en tijdschriften geen genoeg van kregen: de relatie tussen Willy Sommers en Isabelle A. Niet zozeer hun relatie sprong in het oog, wel het grote leeftijdsverschil tussen de twee.

“Eerst waren er Erik Van Neygen en de veel jongere Sanne. Heel Vlaanderen stond op zijn kop”, herinnert Willy zich. “Toen ik Isabelle leerde kennen, was ik zes maanden vrijgezel. Ik vond haar een heel lief, sympathiek en tof meisje”, gaat hij verder.

De band tussen de twee werd al snel een liefdesrelatie. “Plots werd ik verliefd op haar. Het was een mooie liefde, ondanks alle commentaren. We zijn drie jaar samen geweest, toen was het voor ons allebei gewoon op”, klinkt het.

De twee houden er nog steeds een goede klik op na en Willy geeft haar steevast een knuffel als ze elkaar tegenkomen. “Er was tussen ons geen ruzie of achterklap. We hebben mekaar nooit proberen kapot te maken. Da’s het mooie aan ons verhaal”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today