18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Nederlandse Gerard Joling op Gents Festival Van De Ambiance!

Gerard Joling
© Medialaan/VTM

Topper Gerard Joling zakt in december af naar Gent waar hij één van de headliners is van Het Festival Van De Ambiance.  

Gerard Joling hoopt zich in de toekomst weer wat vaker aan Vlaanderen te tonen. Een mooie start van die wens komt er met Het Festival Van De Ambiance in Gent waar hij naast ondermee Christoff, Lindsay, De Romeo’s, Sergio, Willy Sommers, Herbert Verhaeghe, Swoop en 2 Fabiola te zien zal zijn.

“Muziek blijft een grote passie en in Nederland doe ik nog altijd hopen optredens”, aldus de 58-jarige Gerard Joling. “Met ‘Lekker’ heb ik er nu weer een single in de hitparade, maar aan­gezien jullie ook een sterke Vlaamse showbizz hebben, steken mijn nummers niet meer zo makkelijk de grens over als in de jaren ’80.”

Maar daar wil Joling nu verandering in brengen. Hij kijkt enorm uit naar Het Festival Van De Ambiance in ’t Kuipke in Gent. “Jullie Vlamingen zijn altijd zo beleefd. In Vlaanderen vragen mensen nog netjes Mag ik een selfie met u nemen?, terwijl het in Nederland gaat van ‘Hey, ik mot op de foto met jou!’  De Nederlanders zijn ook luidruchtiger dan Vlamingen, maar misschien gaat het er op dat Festival van de ­Ambiance wel erg heftig aan toe. Ik ken het evenement niet. Ik ben dus van plan verschillende outfits mee te nemen, van casual tot gek feestelijk. Ook de keuze van mijn nummers pas ik aan de sfeer aan.”

Tickets en info voor het Festival van deAmbiance op 1 december in ’t Kuipke in Gent op www.ticketkopen.eu.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today