11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Niels Destadsbader en An Lemmens presenteren Rode Neuzen Dag XL

Ann Lemmens en Niels Destadsbader
Foto: VTM

An Lemmens én Niels Destadsbader presenteren voor het eerst samen in een uitverkocht Sportpaleis. De twee presentatoren zijn de hosts van Rode Neuzen Dag XL, de grote apotheose van de goeddoelactie van VTM, Qmusic en Belfius op vrijdag 30 november. An en Niels zullen aan het einde van de show samen met alle Rode Neuzen Dag-ambassadeurs het eindbedrag bekendmaken dat is ingezameld voor Rode Neuzen Dag 2018.

Die avond sluiten Koen Wauters en Jonas Van Geel de derde editie van de actie af met een groots muzikaal feest in het Sportpaleis. An en Niels ontvangen die avond backstage live gasten en prikken regelmatig door naar de straffe optredens van o.a. Angèle, Laura Tesoro, Lil’ Kleine, Novastar, Gers Pardoel en Hooverphonic in het Sportpaleis, maar zorgen daarnaast ook voor tal van andere verrassingen.

Zo heeft de cast van Wat Als? voor enkele toepasselijke sketches gezorgd, luistert Evi Hanssen naar enkele persoonlijke verhalen van jongeren en brengen Sam De Bruyn en Birgit Van Mol de actievoerders en de scholen in beeld.

An Lemmens is alvast enthousiast! “Ik ben heel blij dat ik samen met Niels mijn schouders kan zetten onder dit initiatief en dat we de kans krijgen om Vlaanderen te mobiliseren. Wij kijken er alvast naar uit om de grootste show van het jaar – want het is niet voor niets een XL-versie – in goede banen te leiden. We gaan ervoor zorgen dat de kijkers thuis niéts van het gigantisch feest in het Sportpaleis hoeven te missen.”

“An en ik zijn er klaar voor. En hopelijk de rest van Vlaanderen ook. Alle rode neuzen in dezelfde richting!” weet Niels Destadsbader

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today