19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Filip D’haeze en Eveline Cannoot kruipen samen onder de kerstboom

eveline en filip
© NOOT Records

Vorige jaar brachten ze geen kerstsingle uit, maar dit jaar kozen Eveline Canoot en Filip D’haeze wel voor om de mooiste tijd van het jaar muzikaal te omlijsten.   Ze kozen daarom voor een toepasselijke titel : ‘Geen Kerstfeest zonder jou’

Eveline Cannoot steekt van wal: “Filip kwam met het idee om te kiezen voor een cover van Thomas Berge, een populaire Nederlandse zanger.  Het ritme is uptempo gebleven met een heel catchy en meezingbaar refrein.”

Filip D’haeze vult aan: “Eveline vond hetliedje meteen goed en dan weet ik dat we juist zitten want ze heeft een oor voor sterke nummers. Alle ingrediënten voor een goede kerstsong zijn aanwezig en we hopen dit jaar echt een kersthit te scoren, want het is een aanstekelijke song in een productie van David Vervoort. Hij stond ook in voor de vier vorige kerstsingles.”

“We zijn zeer blij met het resultaat en de eerste reacties zijn veelbelovend. We zijn er ons wel van bewust dat het een heel korte periode is, maar ondertussen vragen de mensen naar ons kerstverhaal, ieder jaar opnieuw. Daarom denken we er sterkaan om volgend jaar eindelijk een mini-kerstalbum uit te brengen met bijhorende concerten. Iets wat we al lang willen doen, maar nu echt willen plannen voor kerst 2019,” zegt Eveline enthousiast.

“Er hoort ook een clip bij onze kerstsong en deze keer kozen we opnieuw voor de clipmaster himself … Bert Temmerman. Hij won onlangs, samen met Eveline, nog een MENT-loftrompet in de categorie‘Beste Videoclip’ voor het liedje ‘Adrenaline’,” besluit Filip.

Videoclip

‘Geen Kerstfeest Zonder Jou’, de nieuwe single van Eveline en Filip, kan je nu downloaden via iTunes. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today