26 °C Antwerpen, BE
woensdag 18 mei 2022
26 °C Antwerpen, BE
woensdag 18 mei 2022

Niels Destadsbader herinnert zich zijn eerste kus alsof het gisteren was

Foto: VRT

In ‘James, de musical’ blikken bekende Vlamingen samen met James Cooke terug op hun leven de voorbije jaren. Dat doen ze aan de hand van 5 musicalscènes die een fragment uit het leven van de BV naspelen. Één van die BV’s is zanger en presentator Niels Destadsbader.

In het programma blikken Niels en James terug naar de eerste kus van Niels. En die deelde hij met iemand heel bijzonder. Zijn eerste kus was namelijk met Mira Feryn. Jawel, de zus van actrice Lize Feryn.

“Lize is heel mooi, maar Mira vond ik altijd de mooiste. En dat vind ik nog altijd. ‘Ik zal het nooit vergeten. Zij was uitgenodigd op mijn verjaardagsfeestje en bleef net als mijn andere vrienden bij ons op zolder slapen. Mira lag naast mij , en aan de andere kant lag Robbie. Het licht ging uit en op een bepaald moment voelde ik iemand in mijn nek ademen. Ik draaide mij om, om te kijken wat er gebeurde, en ineens voelde ik haar lippen op de mijne. Mira kon ongelofelijke goed kussen. Waarop Robbie even later: ‘Mannekes, stop eens twee seconden!’ Dat was echt een heel mooi moment”, klinkt hij bij James en in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today