16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 augustus 2022
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 augustus 2022

Niels Destadsbader: “Ik ben beter dan hem”

Foto: VRT

‘Viva Padel’ is officieel geopend en daarmee is zanger, acteur en presentator Niels Destadsbader nu ook officieel eigenaar van een eigen padelclub. Speciaal voor de opening had Niels enkele bevriende BV’s uitgenodigd om een spelletje padel te spelen.

“Ik heb met Andy Peelman een partij gespeeld tegen Conner Rousseau en Elke Clijsters. We kunnen allemaal wel redelijk spelen, zodat het toch nog een spannende match is geworden. Mijn niveau is redelijk en ik speel vaak met Conner samen. Ik ben ook gewoon beter dan hem”, lacht Niels in Gazet van Antwerpen.

Toch eindigde de wedstrijd met een overwinning voor Conner en Elke. En die laatste maakte graag tijd om naar de opening te komen. “Hij heeft me de dag voordien pas gebeld, maar ik zag het wel zitten. Het is een erg mooie club en er is veel volk naar de opening gekomen. Dat is heel tof”, zegt Elke aan Gazet van Antwerpen, die erg onder de indruk was over het niveau van Niels, Conner en Andy.

Ook Andy en Conner hadden het erg naar hun zin op de opening. “Ik speel zelf ook veel padel en ben volledig van nul begonnen. Ik vind het zo leuk om te doen. Dat we op de opening voor toeschouwers moesten spelen, maakte het wel spannend”, zegt Andy. “Niels belde me om te vragen of ik kwam en ik heb speciaal tijd vrijgemaakt voor hem. Ik vond het een tof initiatief en club ziet er erg mooi uit. Ik ben blij dat ik gekomen ben.”

Wie graag eens een kijkje gaat nemen bij Viva Padel kan alle informatie terugvinden op www.vivapadel.be

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today