16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 augustus 2022
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 augustus 2022

Ann Pira: “Ik hoef mijn gelijk niet te halen”

Ann Pira
Foto: Showbizzsite.be

Ann Pira is een ontzettend begaan met het milieu. Haar zal je nooit zien shoppen op Zalando of ergens anders en het liefst van al trekt ze naar een tweedehandswinkel om er lekker te shoppen. Ook haar eetgewoonte stemt ze af met de natuur en het milieu.

“Ik ben een flexitariër. Ik eet ongeveer om de twee weken een stukje vlees. Kip of lam, geen rundsvlees. Vis eet ik wel, dat zijn gezonde vetten”, bekent ze in Primo.

Het zit er ingebakken bij de familie Pira, want niet alleen Ann maar ook haar zussen zijn er fanatiek mee bezig. Al gaat het bij de ene soms al eens wat verder dan bij de andere.

“Ik heb een zus die in Vietnam woont en met design bezig is. Ze vist plastic uit de oceaan en dat herwerkt ze tot nieuwe meubelen. Bezig zijn met de natuur zit echt in de genen. We zullen ook altijd nadenken of we het vliegtuig moeten gebruiken of niet.”

Ann Pira is bekend in Vlaanderen, maar ondanks dat ze een bekend persoon is probeert ze daar geen ‘misbruik’ van te maken om andere mensen te beïnvloeden. “Ik beschouw dit zeker niet als een ‘taak’ of ik doe dit niet om op te vallen. Ik hoef ook mijn gelijk niet te halen. Ik wil alleen maar inspireren en niet bekeren.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today