22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Niels Destadsbader keert voor allerlaatste keer terug naar Suikerrock

Niels Destadsbader
Foto: Medialaan/VTM

Niels Destadsbader keert op zondag 2 augustus terug naar Suikerrock om samen met o.a. Tom Jones, De Kreuners, Peter Koelewijn en Mathias Vergels voor een knallend slot te zorgen van de Farewell Edition.

2019 was voor de razend populaire Niels Destadsbader een ‘boerenjaar’: Hij scoorde zijn derde Zomerhit op rij met ‘Mee Naar Boven’, zijn nieuwe album ‘Boven De Wolken’ was goed voor platina nog voor het uit was, én hij mocht met ‘Wat zou ik zonder jou’ de titeltrack verzorgen van de nieuwe film van FC De Kampioenen. Niels kaapte recent trouwens 2 MIA’s weg, wat de teller in totaal op 9 brengt, en na dit jaar zal hij in totaal 10 maal het Sportpaleis tot aan de nok gevuld hebben!

Zijn optreden op Suikerrock 2019 staat ook nog steeds in het geheugen gegrift, al was het maar wegens het überschattige moment waarop hij de kleine Esmee uit het publiek haalde en ‘Ik heb je lief’ voor haar zong. Op zondag 2 augustus 2020 zal Niels Destadsbader opnieuw voor kippenvelmomenten zorgen op de Grote Markt van Tienen!

Het programma van deze zondag is daarmee op één naam na compleet.

De Suikerrock ‘Farewell Edition’ zal plaatsvinden van donderdag 30 juli tot en met zondag 2 augustus. Op donderdag 30 juli met een ‘Farewell Party’ op de Grote Markt. Vanaf vrijdag 31 juli start het festival in het volledige stadscentrum, met de gekende elementen zoals de Foodtruck Corner, DJ-Stage en Acoustic Stage. Ook op die dag een Throwback Line-Up op het hoofdpodium, met alleen groepen die al eens bij ons op de planken stonden in de voorbije 33 jaar. Zaterdag en zondag blijven twee ‘normale’ Suikerrock dagen, met op zondag de traditionele Family Day.

Reeds bevestigd:

Vrijdag 31 juli:

· Therapy?

· White Lies

· The Sisters of Mercy

Zondag 2 augustus:

· Mathias Vergels

· Peter Koelewijn & The Rockets

· De Kreuners

·

· Niels Destadsbader

· Tom Jones

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today