13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Paniek in nieuwe show van Studio 100

Kabouter Plop
@Studio 100

Kabouter Plop en zijn vrienden trekken vanaf november 2020 terug naar de theaterzalen met een gloednieuwe theatershow: “Een nieuwe muts voor Plop!” Kabouter Plop is zijn muts kwijt, maar tijdens deze show gaan Plop en zijn vrienden op zoek naar een nieuwe muts!

Er is extra goed nieuws voor de kabouterfans: Studio 100 zal voor deze show op zoek gaan naar kleine kabouters die in de show mee de nieuwe muts voor Plop kunnen kiezen. Meer info hierover volgt later dit jaar.

Korte inhoud show – Een nieuwe muts voor Plop!
Plopperdeplop! Plop is helemaal van zijn melk! Zijn plopmuts is zoek! Samen met zijn kaboutervrienden zoekt hij zijn hele melkherberg af. Ze kammen zelfs het hele kabouterbos uit. Maar nee hoor, Plop zijn muts is spoorloos. Klus, Smal, Kwebbel en Felle, het nichtje van Plop, proberen hem te troosten. Tevergeefs. Plop is ontroostbaar. Gelukkig hebben zijn kaboutervrienden een plan… Help jij Plop samen met zijn kaboutervrienden een nieuwe muts te vinden?

Praktisch
Je kan de gloednieuwe Plopshow bewonderen vanaf 1 november 2020 in Asse, Genk, Ninove, Heist Op Den Berg, Scherpenheuvel, Deinze, Vilvoorde, Gent, Puurs, Hasselt, Antwerpen, Oostende en Turnhout. Bestel je tickets via studio100.com

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today