25 °C Antwerpen, BE
dinsdag 11 augustus 2020
25 °C Antwerpen, BE
dinsdag 11 augustus 2020

Niels Destadsbader verovert de hitlijsten met ‘Dertig’

Niels Destadsbader
© Mostiko

Exact één week na release komt ‘Dertig’, het tweede studioalbum van Niels Destadsbader, vandaag op een verpletterende eerste plaats binnengestormd in de Ultratop 200 albumchart.

Niels’ nieuwste album was nog voor de release vorige week al ver voorbij de goud-status (meer dan 10.000 verkochte exemplaren) en is daarmee veruit het best verkopende album in de ganse Benelux. En alsof dit mooie nieuws nog niet mooi genoeg is ‘verovert’ Niels vandaag na 11 weken op nummer 2 ook de eerste plaats in de Vlaamse Ultratop 50 singlechart met z’n single ‘Verover Mij’.

Vorige week nog kondigde de artiest een tweede Sportpaleisconcert op 1 november ‘18 aan nadat bekend raakte dat het concert op 31 oktober 2018 op een aantal staanplaatsen op het middenplein na bijna uitverkocht is. Het lijkt Niels tegenwoordig voor de wind te gaan, hij plukt vandaag de vruchten van het jarenlange timmeren aan een plaatsje naar de top.

“‘Liefde Voor Muziek’ was voor mij een kans om mij te laten zien en horen aan een nieuw en groter publiek”, aldus Niels. “Dat zij nu ook benieuwd zijn geworden naar hoe mijn eigen nummers klinken, is het mooiste compliment dat ik maar kan krijgen,” voegt hij er nog aan toe.

‘Dertig’ van Niels Destadsbader ligt nu in de rekken en is tevens digitaal beschikbaar als download of via streaming.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today