17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Niels Destadsbader weer vrijgezel: “7 jaar pluspapa geweest”

Foto: VTM

De liefde kan mooi zijn, maar kan ook voor de nodige emoties zorgen, zeker als het tot een breuk komt. Daar weet Niels Destadsbader alles van. Een hele tijdje geleden kwam het tot een breuk tussen de zanger, presentator en acteur en zijn vriendin Julie.

Niels heeft zijn relatie nooit echt aan de grote klok gehangen. Zo wachtte het koppeltje tot in 2020 om hun relatie op de sociale media bekend te maken. Op dat ogenblik waren Julie en Niels al vele jaren samen. Het was grote liefde en eindelijk mocht iedereen het weten. Maar helaas is het ondertussen tot een breuk gekomen en dat maakt Niels Destadsbader emotioneel.

“Het ding met de liefde, vind ik, dat is het schoonste wat er is. Maar het is soms ook echt kak”, vertelde Niels Destadsbader in de laatste aflevering van ‘Viva La Feta’ op Play4.

“Iemand moeten loslaten die je heel graag ziet, dat is zo moeilijk. Je kunt er zo verdriet van worden”, gaat Destadsbader verder.  Niels en Julie hadden nog iemand in hun leven, het zoontje van Julie. “Ik ben ook zeven jaar pluspapa geweest. Dat maakt het extra lastig “, reageert Niels Destadsbader. Sinds de breuk heeft Niels de jongen niet meer gezien en dat valt hem zwaar. “Dat is nog te vroeg nu. Maar ik denk dat hij wel ergens weet, dat als hij er zin in zou hebben of er nood aan zou hebben, hij me wel zal vinden. Dat maakt het extra moeilijk. Je neemt ook afscheid van twee mensen.”

Niels was als een echte papa voor zijn pluszoontje die nu ongeveer elf zal zijn. “Ik heb die jongen zien opgroeien. Ik heb hem naar school gebracht, zijn boterhammen gemaakt, gewassen, echt zorg voor gedragen. Dat hoort er allemaal bij”, besluit Niels Destadsbader. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today