12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Natalia: “Hij hield geen rekening met mij”

Natalia
Foto: Photo News

Zangeres Natalia heeft al heel wat pech gehad in de liefde. Voordat ze samen was met haar verloofde Frederik had ze nog drie langere relaties, waaronder één met acteur Kevin Janssens. Maar al die relaties draaiden uit op niks.

“Ik heb het vaak meegemaakt dat mijn partner de hele tijd verkondigde hoe zot hij wel van mij was en hoe graag hij mij zag, maar als het erop aankwam, toonde hij dat niet en hield hij geen rekening met mij. Zeer verwarrend, op den duur wist ik het ook niet meer”, geeft Natalia toe in Dag Allemaal.

Natalia heeft altijd wel geprobeerd om dat ter sprake te brengen, maar soms gebeurt het gewoon dat de partner in kwestie het niet in zich heeft om rekening te houden met iemand anders.

“Dan merk je wel dat er na een paar gesprekken niks verandert en dan moet je allebei conclusies trekken. Vandaag voel ik het meteen als iemand zo is, als een man te veel praat bijvoorbeeld. Waarschijnlijk omdat ik die shit vaak genoeg heb meegemaakt.”

Het is voor Natalia een heel leerproces geweest om hiermee om te gaan. Maar dat hoort bij het leven. “Papa zei ooit tegen mij: ‘Als ik u kon meegeven wat ik allemaal weet… maar ja, dat gaat niet, ge gaat zelf een aantal keer met u gezicht tegen de muur moeten lopen. En da’s normaal.’

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today