22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Sam Gooris eerlijk over zijn huwelijk 

Foto: VTM

Sam Gooris en zijn Kelly zijn ondertussen al meer dan 23 jaar met elkaar getrouwd. Een hele tijd dus en daarom vraagt men dikwijls aan Sam wat het geheim is van zijn huwelijk.  

“Zij probeert mij niet te veranderen, en ik probeer haar niet te veranderen. Wij zien elkaar graag zoals we zijn”, verklaart hij aan Het Laatste Nieuws. 

Sam zegt dat dat een kwestie van geluk hebben is maar dat je er natuurlijk ook wel iets voor moet doen. “Wij gaan nooit met ruzie slapen. D’er wordt hier al eens geroepen en met een deur geslagen, maar voor we in ons keefke kruipen, is het uitgepraat. Een huwelijkscrisis, dat hebben wij nooit meegemaakt”, aldus Sam Gooris.  

Voor hem is Kelly zijn allerbeste vriend en hij ziet haar dan ook elke dag liever en liever. “Ge moogt mijn gsm pakken en zoeken naar Kelly, maar ge gaat ze niet vinden. ‘Mijn Alles’, zo staat ze erin. En zo is het”, geeft Sam toe aan Het Laatste Nieuws. 

Hun twee kinderen zijn ondertussen ook al volwassen. Ze doen ook mee in het programma ‘Expeditie Gooris”, waar Sam, Kelly en de twee kids op reis gaan met gans het gezin.  

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today