12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Nieuw Duitstalig album voor Frank Galan

Frank Galan

Frank Galan presenteerde enkele weken geleden zijn nieuwe Duitse album. Na het vorige album ‘Traume in Wind’ uit 2012 is dit het derde Duitse album. Ditmaal werden 13 pareltjes van Julio Iglesias in prachtige arrangementen omgetoverd én met de zwoele stem van Frank Galan opgenomen. 

Het resultaat is zo verbluffend dat ook het Vlaamse publiek het album massaal in huis wil hebben. En dat betekent goed nieuws voor Frank die toch al wat op zijn palmares staan heeft in Duitsland: 300 concerten in zowat alle grote Duitse theaters, deelname aan alle grote Duitse televisieshows en hij wordt nu al de ‘nieuwe’ Julio Iglesias genoemd.

Het album ‘Frank Galan singt die schönsten Lieder von Julio Iglesias’ is een echte meerwaarde voor het Duitse publiek. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland draaien de radiozenders uitsluitend Duitse muziek en in die zin  verschilt de muziekkeuze toch van onze radio-omroepen.

Frank Galan is terug klaar om de Duitstalige landen te veroveren met zijn warme uitstraling, zwoele stem én zijn perfecte Duitse kennis. Galan werkt graag in Duitsland: “Alles is er zo perfect georganiseerd. Of het nu gaat om televisieshows, intervieuws of theatershows: alles is piekfijn en tot in de puntjes geregeld,” aldus Frank.  

Het nieuwe Duitstalige album van Frank kan je nu aanschaffen via Amazon.de of tijdens de optredens, aan de fanstand. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today