9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Nieuw seizoen Huizenjagers start in De Kempen

huizenjagers
© VIER

De jacht is opnieuw geopend, want na een succesvol eerste seizoen is Huizenjagers helemaal terug. Het concept blijft ongewijzigd: drie gepassioneerde makelaars gaan op zoek naar Vlaanderens verleidelijkste vastgoed en strijden om de titel van beste makelaar.

Iedere week laten drie huizenjagers zien wat ze in hun mars hebben en gaan ze in eenzelfde regio op zoek naar het droomhuis voor hun klanten. Bijzondere cohousingprojecten, luxueuze kastelen, architecturale herenhuizen… voor elk wat wils! De makelaars kunnen elkaars huisbezoeken live volgen en uiteraard ook voorzien van de nodige commentaar. Aan het eind van de dag zijn het echter de kopers die beslissen welke verkoper als beste uit de bus komt.

Drie Kempische topmakelaars gaan op zoek naar panden in een van de groenste regio’s van Vlaanderen. Spraakwaterval Patricia, energieke Meral en vastgoed mee-denker Steven stellen aan de kandidaat-kopers keer op keer toppanden voor waarbij hun hele wenslijst netjes afgevinkt kan worden. In de smaak vallen ze allemaal, maar welke makelaar zorgt voor de kers op de taart?

Het tweede seizoen van Huizenjagers, vanaf maandag 29 januari om 19u45 op VIER. Telkens van maandag t.e.m. donderdag.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today