4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Slisse & Cesar binnenkort in Antwerpen te zien!

Slisse en Cesar
© Uitgezonderd.

Producent Uitgezonderd. heeft het druk deze dagen met de voorstellingen van de Soundmixshow en Assisen. Bovendien start regisseur Stany Crets volgende week met de repetities van het theaterstuk ‘Slisse en Cesar’.

Deze twee onafscheidelijke vrienden en iconische personages staan in het collectief geheugen van het Vlaamse publiek gegrift. Het is nog een geheim welke acteurs aantreden in dit stuk. De cast wordt binnenkort bekend gemaakt door Burgemeester De Wever.  Hij stelt ze allemaal voor aan de pers want hij heet ze persoonlijk welkom in de koekenstad. En dit op een symbolische locatie, nl. theater De Roma. Dit is de plek waar het legendarische, komische duo Gaston & Leo 40 jaar geleden ‘Slisse en Cesar’ speelden.

Warre Borgmans en Sven De Ridder als komisch duo

Regisseur Stany Crets maakte voor de zomer al de namen bekend van de twee hoofdrolspelers, nl. Sven De Ridder en Warre Borgmans.

Uitgezonderd. staat al jaren garant voor het brengen van klassiekers op hun meest authentieke manier. “Dat is ook wat ons publiek verwacht”, zegt James Cooke, artistiek zaakvoerder van Uitgezonderd.; “Slisse en Cesar moet je niet opnieuw proberen uitvinden, dat staat op zich. Je mag het cultureel erfgoed noemen. Wij zijn dan ook verheugd dat we deze klassieker op Vlaanderen mogen loslaten met deze twee kleppers.” Wie tickets wil zal snel moeten zijn, deze voorstelling zal slechts 3 weken enkel in Antwerpen te zien zijn !

Verhaal

Sander Slisse heeft als verzekeringsagent goed geboerd. Zijn vrouw Melanie pronkt graag met haar status en vindt de tijd rijp dat haar man zijn vriendschap met de niet zo begoede en simpele Cesar stopzet. Zeker nu hun dochter Tinneke kennis heeft gemaakt met een vriendje uit de betere kringen. Het gevolg is dat Slisse gedwongen wordt aan Cesar te vertellen dat hij niet meer welkom is ten huize Sander.

Praktisch

  • Waar? Elckerlyc Theater – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen
  • Wanneer? van 2 maart 2018 tot 18 maart 2018
  • Tickets en info: www.uitgezonderd.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today