13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Nieuwe releases Studio 100 kleuren de krokusvakantie

Studio 100
© Studio 100

Volgende week gaat de krokusvakantie van start.  Wanneer het weer niet echt meezit, kunnen de allerkleinsten zich alvast uitleven met de nieuwe releases van Studio 100!

Op 9 februari komt de cd Feestknallers uit! Een cd boordevol leuke feestmuziek van je Studio 100-vrienden! Haal hem snel in huis, want deze cd is ideaal voor carnaval of après-ski! Zing in de auto uit volle borst nu met Voor altijd van Ghost Rockers, Schemermeer van Nachtwacht, Ushuaia van K3, Kabouterdans (Baba Yega Remix) van Kabouter Plop, Leve het piratenleven van Piet Piraat, Ons avontuur van Mega Mindy, De Maya Dans van Maya de Bij, Het is Heidi van Heidi, Zigge zagge zomer van Samson & Gert en Mag ik jou kussen van Prinsessia!

Dvd Ghost Rockers Seizoen 4 deel 2:

Sinds 12 januari kunnen de fans van Ghost Rockers hun hartje ophalen, want het tweede deel van het vierde seizoen is uit op dvd! De drie delen van een mysterieuze, stokoude mal zijn eindelijk teruggevonden. Met die mal kan een sleutel gemaakt worden, maar de Ghost Rockers hebben geen flauw idee waar ze die sleutel voor kunnen gebruiken.

Alex heeft ondertussen zijn handen vol met Ballinc. De nieuwe concierge van het DAM blijkt er heel rare hobby ’s op na te houden: hij probeert te communiceren met geesten. Waarom Ballinc dit doet blijft een raadsel, maar Alex is er steeds meer van overtuigd dat Ballinc geen hoofdverdachte meer is. Maar.. wie is de Klaverkoningin dan wel?

De zoektocht naar het boek voor de Klaverkoningin gaat koortsachtig verder. Enkel als de Ghost Rockers hun onbekende rivale tevreden kunnen stellen is het spel dat zij met hen speelt hopelijk eindelijk afgelopen. De Ghost Rockers koesteren hoop, maar geen van hen beseft dat het zwaarste deel van het spel nog moet komen.

Dvd Nachtwacht vol 5:

Op 19 januari kwam dvd volume 5 van Nachtwacht uit. Dit is deel 1 van het gloednieuwe derde seizoen. Wilko, Keelin en Vladimir zijn drie helden met bijzondere krachten. Als weerwolf, elf en vampier vormen zij de Nachtwacht, en binden ze de strijd aan met gevaarlijke wezens uit de onderwereld.

Met de hulp van Vega, de geest in het boek, is het hun taak om het rustige dorpje Schemermeer te beschermen tegen de monsters die naar boven komen. Geen makkelijke opdracht want niemand mag weten dat de Nachtwacht bestaat.

Dvd Mega Fun met Mega Mindy:

Op 2 februari kwam de dvd Mega Fun met Mega Mindy uit! De serie volgt de avonturen van Mieke Fonkel en haar alter ego Mega Mindy. Mieke Fonkel is een onopvallend meisje dat bij haar opa en oma woont. Oma Fonkel heeft een snoepwinkel en Opa Fonkel is uitvinder.

Mieke werkt op een klein politiebureau samen met Toby en Commissaris Migrain. Mieke is verliefd op Toby, maar Toby is verliefd op… Mega Mindy.

Dvd Bumba en zijn vrienden vol 2:

Op 9 februari verschijnt de DVD Bumba en zijn vrienden volume 2:
Bumba is een ietwat ondeugende, maar immer vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert. Daarbij krijgt hij hulp van zijn beste vriendje Bumbalu. In hun circus beleven Bumba en vele andere bontgekleurde figuren, korte avonturen en situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. Een nieuwe mix van 12 afleveringen uit meer dan 13 jaar Bumba !

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today