12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Nieuwe single Johan Veugelers ode aan zoon Julian!

Johan Veugelers
© Cameraworks

De geboorte van hun eerste zoontje Julian was voor Johan Veugelers en zijn vriendin Anja zo bijzonder, dat Johan meteen een ode schreef voor zijn zoon. In ‘Voel je thuis’ vertaalt hij muzikaal de enorme liefde die hij en Anja overviel bij het in de armen houden van hun eerste kind.

Zanger/accordeonist Johan Veugelers en zijn verloofde Anja mochten op 10 maart hun eerste kindje verwelkomen. Ze werden de ouders van een flinke zoon (3575 gram zwaar en 50,5 cm groot), die als Julian door het leven zal gaan.

“Overweldigend, anders kan ik de geboorte van onze zoon niet beschrijven”, zegt een trotse jonge vader. “Ik kan mijn gevoel niet beter uiten dan in het lied dat ik voor Julian schreef.”

Dit liedje is wel op een héél speciale manier tot stand gekomen: het is geschreven op het ritme van Julians hartje. Johan verteld: “de allereerste keer dat we het hartje van Julian hoorden zat hij nog pas 6 weken in de buik van trotse mama Anja. Hier werd ik zo door geraakt dat ik dit geluid heb opgenomen met mijn smartphone zodat ik hier later nog eens naar kon luisteren. Na de geboorte ontstond het idee om het liedje te schrijven op de maat van het hartje, uiteindelijk heb ik de geluidsopname van het hartje daadwerkelijk in het liedje verwerkt. Dichterbij en persoonlijker dan dit kan een liedje niet worden!”

Johan zorgde meteen ook voor een bijpassend clip, die zelfs gedeeltelijk al twee dagen na de bevalling in het moederhuis werd opgenomen. “Alles was zo mooi en puur, we wilden dat moment voor de eeuwigheid vastleggen.”

Videoclip

De nieuwe single van Johan Veugelers, ‘Voel Je Thuis’, is nu als download verkrijgbaar op iTunes.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today